Aanbouwen

Een aanbouw aan uw woning zorgt voor een geweldige uitbreiding van de leefruimte. Daarnaast vergroot het uw woongenot en hebt u meer mogelijkheden bij de inrichting van uw huis. Een aanbouw is altijd een uitstekende investering. Wanneer u erover denkt uw woning uit te breiden met een aanbouw, wilt u natuurlijk graag weten wat dit precies kost zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij Bouwbedrijf Wilco Fossen zijn er een heleboel mogelijkheden. Alle aan- en uitbouwen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd uit hoogwaardige materialen zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw investering. Wij verzorgen de totale bouw van fundering en isolatie tot glaswerk en aftimmeren. Hierdoor kunnen wij u een compleet pakket voor een scherpe prijs aanbieden. U hoeft alleen nog de meubels te plaatsen! Natuurlijk is het ook mogelijk een deel van het werk door ons te laten verzorgen.

Heeft u behoefte aan een grotere schuur of garage? Ook daar hebben wij ruime bouwervaring in! Voor een scherpe prijs bouwen wij uw nieuwe schuur, carport of garage. U zult versteld staan van de mogelijkheden!

U kunt ons vrijblijvend bellen voor informatie. Natuurlijk maken wij graag een afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Wanneer u dit wenst maken wij een offerte met een duidelijke prijsopgave. Hierdoor weet u precies wat u betaalt voor de geleverde diensten.